U novoj emisiji KolibriS gostuje jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca René Bitorajac

Voditeljici emisije Sonji Švec Španjol reći će zašto je otišao u samostalne umjetnike, kako je perika oživjela na njegovoj glavi za vrijeme snimanja filma Ljudožder vegeterijanac i koja je uloga najsličnija njegovu karakteru.

U ulozi likovnog kritičara

U emisiji ćete saznati na kojim projektima je René aktivno radio krajem prošle, pandemijske godine. Je li riječ o novoj kazališnoj predstavi, seriji, filmu?

Otkrivamo vam djelić razgovora, što je René rekao o kazalištu Luda kuća.

– Napravili smo kazalište drugačijim, pristupačnijim. Ako ništa drugo zbog toga kaj žena kaže mužu ‘tu možeš sjedit za stolom i popit si nekaj’, a muž kaže ‘mogu si popit pivu’. I ode u kazalište. Mi smo time sigurno napravili dobro i za druga kazališta. Pa će netko idući put otići u Komediju ili Kerempuh. Ne gledamo se kao konkurenciju, jer jedna dobra stvar potiče drugu dobru stvar i reakciju – rekao je Bitorajac.

– Mislim da radimo jednu lijepu, ne samo zagrebačku već hrvatsku kazališnu priču – zaključio je.

KolibriS, skroz drugačija emisija o kulturi i umjetnosti

Voditeljica KolibriSa Sonja Švec Španjol uspjela je René staviti u novu ulogu, onu likovnoga kritičara. Kakav će kritičar biti, pogledajte u srijedu 17. veljače od 20 sati na Youtoube kanalu KolibirS – emisija o kulturi i umjetnosti.