Ove subote, 27. ožujka od 11 sati u Krapinu dolazi ambasadorica sportsko – edukativnog projekta ‘Aktivna Hrvatska’

Renata Sopek i Drago Pezić vježbat će s Krapinčankama i Krapinčanima na otvorenom, na igralištu Srednje škole Krapina.

Jer važno je vježbati

– Protekla i ova godina pred nas su stavile brojne izazove, a jedan je ograničena mogućnost treniranja. Dolaskom proljeća, Aktivna Hrvatska promovira važnost redovne tjelesne aktivnosti na otvorenom. Iako će treningu u Krapini prisustvovati ograničen broj vježbača, veselimo se našem ponovnom dolasku – poručila je Renata Sopek.

U trenerskom timu u Krapini će biti i Drago Pezić, Anamarija Galeković, Iva Lončar, Luka Šuker, Dominik Špoljarić i Karlo Kligl. Program će voditi Renata Sopek.

(Foto: Aktivna Hrvatska/Facebook)

– Vježbe koje nas očekuju na treningu u Krapini izvode se individulano, prilagođene su svim dobnim skupinama i vjerujem da će dobro zagrijati i razbuditi vježbače – poručio je kineziolog Drago Pezić.

Na trening će moći doći ograničen broj vježbača, sukladno preporukama o treninzima na otvorenem Nacionalnog stožera civilne zaštite. Zato svoj dolazak morate potvrditi na stipe.cigic@selectpr.hr.

Projekt ‘Aktivna Hrvatska’ održava se pod pokroviteljstvima Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta. Trening u Krapini razgibavanjem će otvoriti gradonačelnik Zoran Gregurović.