Udruga Sveta Ana Lobor i ove je godine pokrenula akciju ‘Božićna vila’. Skupljaju darove za 78 djece iz socijalno ugroženih obitelji

I vi se možete uključiti, ‘odabrati’ jedno dijete kojem ćete poslati božićni dar. Čokolada, igračkica, majica, cipelice… Svejedno je. Bitno je da svako dijete dobije dar i da mu ovaj Božić bude poseban.

Budi i ti Božićna vila

Božićnu vilu Udruga Sveta Ana provodi treću godinu za redom u suradnji s Osnovnom školom Franje Horvata Kiša Lobor, Ante Kovačića Zlatar, O.Š. Mače i O.Š. Zlatar Bistrica.

– Darivat ćemo naše školarce i djecu iz Udruge. Na kraju ove izazovne i za sve nas teške godine, vjerujem da će svatko od nas provoditi vrijeme s obitelji i najbližima, radovati se uz kolače, veseliti se božićnim darovima, smijati i pjevati. Na žalost, ima i onih koji nisu u mogućnosti pružiti svojim najmanjim članovima obitelji takvu sreću. Zato smo tu mi, ali i vi, da zajedno razveselimo najmlađe – apelira Mateja Posarić, predsjednica Udruge.

Kako bi i vi postali Božićna vila, javite se na Facebook profil Sveta Ana Lobor, ovdje. Naći ćete popis djece, spol i dob, i sami odlučite koga želite darovati. Zadnji dan za predaju darova je 21. prosinca jer će ih Udruga uručiti zadnji dan nastave.