Grad Oroslavje raspisao javne i jednostavne nabave

U tijeku su otvoreni natječaji, javne te jednostavne nabave za Grad Oroslavje.

Otvoreno je nadmetanje za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta, za nabavu komunalnog stroja za čišćenje javnih površina te pozivi na dostavu ponuda za izgradnju i opremanje streetball igrališta u Mokricama te radove zimske službe.

Dokumentacija za tender za dostavu ponuda za Izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta dostupna je ovdje. Rok za dostavu ponuda je 23. veljače u 11 sati. Procijenjena vrijednost je 257.478,51 eura.

Dokumentacija za tender za dostavu ponuda za Nabavu komunalnog stroja za čišćenje javnih površina dostupna je ovdje. Procijenjena vrijednost je 61.540,00 eura, a rok za dostavu ponuda je 20. veljače u 12 sati.

Kroz jednostavnu nabavu Grad poziva na dostavu ponuda za Radove zimske službe. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 23.000,00 eura bez PDV-a. Rok za dostavu ponuda je 9. veljače do 12 sati. Grad poziva i na dostavu ponuda za Izgradnju i opremanje streetball igrališta u Mokricama. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 22.317,80 eura bez PDV-a, a rok za dostavu ponuda je 13. veljače do 12 sati. Dokumentacija za obje jednostavne nabave dostupna je na službenim internetskim stranicama Grada Oroslavja, ovdje.