Željko Sačić nosi Mostovu listu u 3. izbornoj jedinci

Koalicijska lista Mosta, Hrvatskih suverenista i Nezavisne liste mladih predstavila je nositelje lista.

U prvoj izbornoj jedinici Mostovu listu nosi Marija Selak Raspudić, u drugoj Nino Raspudić, u trećoj general Željko Sačić, u četvrtoj Josip Skočibušić, u petoj Marijan Pavliček, u sedmoj Zvonimir Troskot, u osmoj Marin Miletić, u devetoj izbornoj jedinici Miro Bulj, u 10. Božo Petrov, a u 11. Hrvatska republikanska stranka iz BiH.

Nikola Grmoja, kandidat za premijera, rekao je da su jedino oni kod uvođenja eura, kod epidemije korone, kada su nas zatvarali i kada je patilo gospodarstvo, u Hrvatskom saboru i na ulici, prikupljajući potpise, ustali u obranu ljudskih prava.

– Ako već pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi, nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine. Most je otkrio. Sjetite se – rekao je Grmoja.

Za nositelja liste u 3. izbornoj jedinci, Željka Sačića iz Hrvatskih suverenista, sjever Hrvatske je vrlo zahtjevan po određenim pitanjima.

– S jedne strane imate marljive ljude koji brinu o svojim obiteljima, o svima nama u Hrvatskoj proizvodeći hranu, a s druge strane naličje ovog lijepog i dobrog je da mnoge te obitelji u našoj sjeverozapadnoj Hrvatskoj nažalost, unatoč svemu, nisu našle siguran život pa iseljavaju, ili dnevno ili mjesečno ili trajno, što u Sloveniju, što u Austriju ili Njemačku. To je ono što moramo promijeniti – rekao je Željko Sačić i dodao da njihova koalicijska lista sa stručnjacima nudi promjene.