Do ponedjeljka, 19. srpnja do 15 sati bivši gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak ima rok vratiti Gradu dva mobitela. U protivnom…

Ne znamo što će biti ako ne vrati jer sadašnji gradonačelnik Viktor Šimunić nije objavio što će poduzeti. A za povrat dva mobitela, Huawei P30Pro i Samsung S10+ zelene boje, prozvao ga je na službenom Facebook profilu.

Samsung zelene boje

– Zamolio bih bivšeg gradonačelnika da vrati još dva mobitela koja fale, a koje je Grad otplatio – poručio je Šimunić Gredičaku koji se, očekivano, brzo oglasio na svom profilu.

Gredičak kaže da je prestankom mandata preuzeo otplatu aparata (još je ranije objavio i da je broj koji je koristio ‘prebacio’ na svoje ime), o čemu je obavijestio Jedinstveni upravni odjel, koji je zadužen za te poslove.

– Mobitel sam koristio tijekom mandata. Sada više ne postoji trošak za Grad. Ukoliko postoji bilo kakva obveza, naravno da sam spreman platiti. To sam rekao tada i sada opet ponavljam. Rečeno mi je da obveza ne postoji jer sam preuzeo daljnje plaćanje i pretplatu – replicirao je Emil Gredičak.

Kaže i da je na isti način regulirano prebacivanje broja i mobitela njegovom prethodniku Ivanu Tuđi.

– A Samsung S10+ nije u mojem posjedu. Viktor to također zna – zaključio je Gredičak.

Gdje je nestao Samsung? Onaj zelene boje. Ili ćemo doznati na Facebooku ili će se u slučaj uključiti specijalne snage MUP-a, psi tragači, HGSS, privatni detektivi…