Ovo nije bilo kakva mica. Ona je v. d. ravnateljice u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku.

Pametna je, sposobna i karijeristica. Brzo je iz ulične škole napredovala do vrha. Kaže, super je upravljati gimnazijom, ali plaća nije baš nekaj, preveč je nepotrebne papirologije, ministar Fuchs ju furt naziva i mijenja neka smiješna pravila, pa joj je dojadilo. Traži dom. Odlučila je biti kaučarka.

Foto: Gimnazija A. G. Matoša

Eh, kad bi barem priča bila tako lijepa. Mica nije ničija. Ona je ‘samo’ posljedica još jedne nebrige ljudi. Ostavljena je sama, na cesti. Umalo je završila tragično, pod kotačima automobila kod Osnovne škole u Zaboku.

– Napuštena životinja nije dopuštena! S početkom školske godine počele su i pojave malih napuštenih mačkica u okolici škola. Ovu milu ljepotičicu pronašli smo skoro pod kotačima na raskršću blizu OŠ Zabok i odveli je na sigurno, u našu školu. Tražimo vlasnika ili dajemo u udomiteljeve dobre i tople ruke. Učenici, nastavnici, roditelji, sugrađani, ukoliko imate mjesta u domu (i srcu), uzmite ovu maznu pahuljicu k sebi – objavili su iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša u Zaboku na Facebook profilu.

Udomite micu, privremenu ravnateljicu. I budite odgovoran vlasnik! Za micu se javite u inbox Facebook stranice Gimnazije.