Ako Vaso vidi ovaj oglas i dođe kod nas – dobit će mukte janjetinu. I Vaso vidio oglas i došao

Tako su se prošli tjedan sprdali na Facebook stranici Motorista Bike Shop. Reklamirali su opremu za bajkere i ‘ubacili’ Milijana Vasu Brkića. Zaboravili oni i na janjetinu i na Vasu. No on im je u utorak došao na vrata.

Vaso prihvatio izazov

– Gdje je janjetina? – pitao je i smijao se Brkić.

Helena i Marko, vlasnici dućana, pogledali su čudno čovjeka. Nisu ga odmah ni prepoznali. S Vasom, naime, nemaju nikakve veze. Do utorka ga nisu ni poznavali.

– Gledam u njega i zbunjeno pitam ‘kakva janjetina?’. Kad smo nakon par sekundi skužili o čemu je riječ i tko je to ušao u dućan, prasnuli smo u smijeh – prepričali su nam Helena Sugnetić i Marko Butraković.

Izazivali vraga i došao im Vaso u njihov mali dućan. (Foto: Screenshot Motorista Bike Shop)

– I ne širite dezinformacije, ne vozim BMW nego Harley Davidson – smijao se Vaso.

Dopao mu se ‘izazov’, pa je svratio u Savsku cestu 150 u Zagrebu. Netko od prijatelja pokazao mu je post. I dok u Motorista Bike Shopu stoluju Helena i Marko, Vaso se, kad su se upoznavali, nasmijao jer i on ima i sina Marka i kćer Helenu. S Markom je i došao u Motoristu. Nije dobio janjetinu, ali je kupio motorističku opremu za sina, a sebi bajkerske cipele.

I ciljano, KRIEGA ruksak. Za Kriegu je baš Motorista Bike Shop ovlašteni ‘diler’ za Hrvatsku. Vaso nije otkrio je li ga privukao ruksak ili Lara, model iz posta. Kako god, došao je na besplatnu janjetinu, a otišao s brdo motorističke opreme i ruksakom za bajkere.

Ako ste Vaso, sve može

‘Janjeći izazov’ su i ovjekovječili fotografijom, a Vaso je sa zadovoljstvom pozirao uz natpis ‘Samo danas 10% popusta za vozače BMW kluba. Na sve osim janjetine. Osim ako ste Vaso Brkić’.

Brkiću je post bio simpatičan pa je navratio, kupio motorističku opremu i fotografirao se s vlasnikom Markom

– Tu tablu sam napisao još prošli četvrtak jer sam mislio da je Vaso član BMW kluba, pa je cijela zajebancija išla u tom smjeru. Ovo je Google translate talijanski – smije se Marko, a Vaso je bez problema pristao na fotografiranje.

Milijan Brkić nekadašnji je zapovjednik SJP Alfa. Nadimak Vaso dobio je upravo u Alfama početkom ’90-ih.