Baš cool vikend za velike i male. Aerodrom u Gubaševu ove je subote i nedjelje oživio. Smijeh, veselje, igra, zabava i filmovi.

– Ovo morate ponoviti. Baš smo se dobro proveli s djecom. Vidjeli smo najavu, svidjelo nam se i ‘potegnuli’ iz Zaprešića do Zaboka. Obje večeri smo došli s klincima, njima je to bio doživljaj – grickali su kokice i radnosno nakon večernje projekcije otišli doma, tata, mama i djeca.

Nisu bili jedini kojima se dopalo. Hvalili su ljudi simpa uređenu livadu. Kažu, atmosfera je bila baš dobra, kino na otvorenom je poseban doživljaj, a sve su upotpunila događanja i uvijek atraktivni letovi balona na vrući zrak. Atrakcija i malima i velikima bile su i letjelice. Svatko je imao nešto za pitati, sretali su se stari znanci, stekla nova prijateljstva. U subotu se gledao Ford v. Ferrari, u nedjelju crtić, Scooby Doo.

Bio je to pravi ljetni vikend u Zagorju. Zahvaljujući Gradu Zaboku koji je sve ovo organizirao s Krapinsko-zagorskim aerodromom.

– Drago nam je da se okupio velik broj ljudi, a osobito nam je drago da su uživali mališani. Cilj nam je nastaviti s organizacijom ovakvih i sličnih događanja koja će biti dodatna turistička vrijednost Zaboka, ali i odličan način da se iskoristi prostor aerodroma – rekli su iz Grada Zaboka dodajući kako zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji i onima koji su izdvojili svoje vrijeme i sudjelovali u programu.