TK Maraton Krapina organizira 9. Krapinski cener, tradicionalnu međunarodnu trku uz Dan grada.

Ovaj trkački klub, čiji su trkači itekako prepoznatljivi na trkačkoj sceni, Krapinski cener uzdigao je na višu razinu. Zato na trku rado dolaze i susjedi Slovenci i Austrijanci, trkači iz drugih zagorskih klubova, oni iz zagrebačkih…

Photo: TK Maraton Krapina/Facebook

Ovogodišnji Krapinski cener zakazan je za 10. prosinca. Osim cenera, oni malo manje moćni mogu trčati polucener, pet kilometara. Start za polucener je točno u podne, za cener 15 minuta kasnije.

Trči se kružno kroz grad, malo po ravnome, malo uz breg. Kotizacija je 120 kuna. Dobijete startni paket, a u njemu startni broj s čipom za mjerenje vremena, finišersku medalju za sve natjecatelje, majicu s logom utrke, jesti i piti nakon trke. Okupljanje počinje već od 9 u Osnovnoj školi August Cesarec gdje do 11 morate preuzeti startne brojeve.

Prijavi se na trku OVDJE. Prijave su limitirane na 250 trkača i trkačica. A do 10. prosinca krapinski trkači imaju još breg posla. Sinoć su odradili Šušelj Night Intermezzo, malo noćno trail druženje. Vele, bilo je mrak. Pogledajte video i vidimo se na Ceneru!