Za četiri sata i 45 minuta Zoran Mamuzić iz Zapovjedništva interventne policije odradio je iznimno zahtjevnu stazu kroz Dilj goru i uzeo titulu Naj policajca za 2020. godinu

Na ovogodišnjem, 2. Memorijalu Šimo Đamić u Slavonskom Brodu sudjelovalo je 59 policajaca i dvije policajke. Mamuzić je prvi ušao u cilj nakon 32 kilometra tijekom kojih je najbolje i najbrže odradio sve zadaće: alpinizam, orijentaciju, svladavanje prepreke na mreži sa zaštitnom maskom, bacanje školske bombe i prelazak vodene prepreke.

Ivanušec i Podoreški u postavi ‘najspremnije repke MUP-a’

S dodatnih 10 kilograma opreme na leđima, u cilj su među prvima došli Krešimir Šimić iz PU brodsko-posavske, koji je bio drugi, a treći Nikola Tomić iz PU sisačko-moslavačke.

Na memorijalu su se natjecali i policajci PU krapinsko-zagorske, Krunoslav Ivanušec (IJP Zlatar), Ivan Pavlinić (PP Pregrada) i Božidar Osredečki (PGP Macelj). Ivanušec je i na ovom natjecanju bio briljantan, osvojio sjajno 11. mjesto te se tako našao u prvoj postavi najspremnije ‘reprezentacije MUP-a’. Stazu je odradio za 5:25 sati.

Krunoslav Ivanušec već niz godina niže sjajne rezultate na svim natjecanjima

Sjeverozapadnu Hrvatsku sjajno su još predstavljali Darko Podoreški (IJP Varaždin), koji je u cilj ušao šesti. Prošlogodišnji pobjednik Petar Conjar (IJP Varaždin) 32 kilometra je odradio dobro, ali sporije nego lani te u cilj ušao 15.

Antonio Rončević, Darko Podoreški, Petar Conjar i Krunoslav Ivanušec i ove su godine pokazali svoju snagu

Ovo natjecanje pokazuje sudionicima koliko su i za što spremni i na koji način su sposobni odraditi zahtjevne zadaće.