Sa 6. proljetnog maratona Zagreb 21 u kategoriji MUP u Zagorje su došle čak tri medalje

Prvo mjesto pojedinačno osvojio je sjajan trkač Nikola Štefanić (PGP Macelj), a na postolju je završio i Krunoslav Ivanušec (IJP Zlatar), osvojivši treće mjesto. Za PU Krapinsko-zagorsku trčao je i Božidar Osredečki (PGP Macelj). Sjajnim vremenom ova su tri policajca osigurala ekipnu pobjedu, prvo mjesto za PU krapinsko-zagorsku.

Za PU krapinsko-zagorsku trčali su (s lijeva na desno) Osredečki, Ivanušec i Štefanić (Foto: Privatni album/Ni Zagorje malo)

Štefanić je ove godine ostvario izvrstan rezultat u ukupnom poretku svih trkača, na cilj je došao osmi.

– Zbog ozljede nisam trenirao cijeli ožujak, vratio sam se tek u travnju i s obzirom na okolnosti, ovo je super ispalo. Ponosan sam na cijelu ekipu, odlično smo ovo odradili – komentirao je za Ni Zagorje malo Nikola Štefanić.

Štefanić (lijevo) osvojio je prvo mjesto pojedinačno. Ivanušec je ove godine, iako stariji, bio još bolji i popeo se na postoje (Foto: Privatni album/Ni Zagorje malo)

Ivanušec baš i ne voli razgovarati s novinarima, ali nam je kratko rekao: ‘Bilo je sparno, teško, ali izdržali smo i u svoju PU donijeli još jedan vrhunski rezultat kao, uostalom, sa svih natjecanja na koja idemo’.

Prva tri mjesta u kategoriji MUP tako su osvojili Nikola Štefanić (PGP Macelj), 1. mjesto, Krešimir Šimić (IJP Slavonski Brod), 2. mjesto i Krunoslav Ivanušec (IJP Zlatar), 3. mjesto.