Najmanji moto dućan u svemiru za moderne vozače motocikala. Tako svoju poslovnu avanturu opisuju Helena Sugnetić i Marko Butraković

Iako pojma nemamo što nam donosi jesen, tko živ, tko poslovno mrtav, njih su dvoje odlučili pokrenuti mali biznis za velike ljude. Za ljubitelje motocikala i adrenalina, baš kao što su i Helena i Marko.

Za one koji drže do sebe

U Savskoj 150 u Zagrebu otvorili su Motorista bike shop. Nije od igle do lokomotive, ali je od privjeska do gaća. Apsolutno sve što jednom bajkeru, koji imalo drži do sebe, treba. I koji će, kaže nam ovaj mladi i optimističan par, doći baš u njihov mali dućan.

Urbano i ‘light sport’, retro, moderno, kvalitetno, cjenovno normalno, s posebnom pozornošću da su žene jednako zastupljene, Motorista bike shop ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije.

U Motorista bike shop dobrodošli su svi članovi obitelji

– Imamo moto traperice, jakne, casual i sportska moto odijela, kacige, rukavice, kožne hlače, torbe, ruksake, čarape… Sve što jednom motoristi treba – kaže Helena čija mama Dragica iz Zlatar Bistrice se križala kad je Helena prije par godina kupila motor.

S dućanom se valjda lakše nosi. Bolje da je Helena u dućanu nego na cesti.

Jaki brendovi, naj cijene

Motorista bike shop odlučio se za poznate brendove, ali ne za one koji imaju astronomske cijene, već za brendove čiji su proizvodi izuzetno kvalitetni, ali po znatno pristupačnijim cijenama.

U njihovoj ponudi je moto asortiman REV’IT, Shark, Arai, Bell, Kriega, H.A.D.. REVI’T-ov asortiman tako je i jedini u Zagrebu u ponudi u Motoristu, a Kriega je novi brend čiju ponudu motoristi mogu u Hrvatskoj pronaći upravo u – Motorista bike shopu. A za ljubitelje retro ‘đinđi’, tu je Nostalgic Art.

Kaciga glavu čuva, ali bez dobrih ruksaka i torbi se ne ide peljati po cesti

– Naš mali dućan nije isključivo za motoriste. Opremu ovdje mogu naći i biciklisti, planinari, profesionalni sportaši i rekreativci, jer imamo veliku ponudu torbi i ruksaka i za bicikliste, planinare, trkače. Vodootporni su, anatomski, lagani, s reflektirajućim oznakama. A tu su i ‘tube’ za vrat, termo čarape bez šavova… – nabrajaju Helena i Marko.

Žene u fokusu, protektor free

– Od prvog trena su nam u fokusu žene. One su jednako zastupljene u moto svijetu, bilo kao vozačice, bilo kao suvozačice, a teško pronalaze opremu. Zato pazimo da zastupljenost i ponuda opreme bude jednaka i za muškarce i za žene – naglasili su vlasnici trgovine, Helena Sugnetić i Marko Butraković.

Nema čekanja, same gas do Savske 150 u Zagrebu, prolaz kraj Bikers Beer Factory. Delaju od 12 do 20, subotom od 9 do 13. I jako bitno, do 15. srpnja svatko tko kupi kožnu moto jaknu, leđni protektor će dobiti for free.