Zbog bolesti i samoizolacije dijela djelatnika Općinskog suda u Krapini i Državne geodetske uprave do daljnjeg se odgađa provedba izlaganja na javni uvid podataka 

Svi koji su dobili pozive da trebaju doći od 19. do 23. listopada, mole se da ne dolaze, obavijestili su iz Grada Krapine.

Obavijest o novom terminu

– Sukladno preporukama epidemiologa i uputama Stožera civilne zaštite, a s ciljem sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19, obavještavamo građane Grada Krapine kako se zbog bolesti i samoizolacije pojedinih djelatnika Općinskog suda i Državne geodetske uprave, a koji su zaduženi za provedbu izlaganja na javni uvid podataka nove izmjere za katastarsku općinu Velika Ves Nova te nemogućnosti organiziranja rada, predviđena izlaganja odgađaju do daljnjega – izvijestili su iz Grada.

Zato mole građane, koji su dobili poziv na izlaganje za period od 19.do 23. listopada, da ne dolaze na zakazana izlaganja jer se ona u navedenom periodu neće održati.

– Grad Krapina, Područni ured za katastar Krapina i Općinski sud u Zlataru, Stalna služba u Krapini, redovito će pratiti razvoj situacije te će građane pravodobno obavijestiti o novim terminima za izlaganje u za to predviđenom zakonskom roku – dodali su.