Goran Aleksić nezavisni nositelj liste u 3. izbornoj jedinici

Bivši saborski zastupnik i aktivist udruge Franak kandidirao se za parlamentarne izbore.

U izbornu trku ulazi kao nezavisni nositelj liste u 3. izbornoj jedinici sa strankom Republika i koalicijskim partnerom Fokusom, koji su u 28. ožujka Državnom izbornom povjerenstvu predali izborne liste za 11 izbornih jedinica.

Predsjednik stranke Republika Damir Vanđelić rekao je da je glavni interes ove koalicije unaprijediti život građana Hrvatske.

– Imamo iskustvo, znanje i volju da provedemo sve što smo naveli u našem zajedničkom programu koji ćemo detaljno predstaviti idući tjedan. Naši građani zaslužuju bolje i više od aktualnog stanja, zajedno ćemo podići Hrvatsku s dna europskih ljestvica. Spremni smo raditi u interesu naših građana, podići im standard i postati zemlja u koji se ljudi useljavaju, a ne iz koje bježe – poručio je Damir Vanđelić.

Foto: Republika

Goran Aleksić na svom je Facebook profilu pozvao Zagorce, Varaždince i Međimurce da glasaju za njega.

– Moja agenda se zna, a Republika ima program za šire potrebe hrvatskog društva. Naš premijerski kandidat je Damir Vanđelić, čija karijera je poznata i hvalevrijedna.
Glasajte, dragi Zagorci, Varaždinci i Međimurci, za mene. Pripadam vam i genetski, baka Kata i djed Antun su rođeni i odrasli u Orehovici kod Bedekovčine, ali su na kraju završili u mojoj rodnoj Moslavini, kao i puno drugih Zagoraca – napisao je Goran Aleksić, koji je već odradio jedan saborski mandat, od 2016. do 2020.